Volg ons op Twitter
Gastenboek


Bericht toevoegen


volgende paginalaatste paginalaatste pagina
   
Mike Meere
e-mail
geplaatst op 26-09-2017 18:52

allo

Ik zou supergraag een foto van jou krijgen met jouw handtekening er op.
Kan jij die naar mij opsturen?

mijn adres:

De DaniŽl
DaniŽlsweg 42
6543 RJ Nijmegen

Ik heb daarvoor een kaartenboek

Gr Zanger Mike

Kijk op http://www.ikbenzangermike.nl/
Laat je een berichtje achte
 
ineke
geplaatst op 10-04-2016 08:42

gisterenavond een heerlijke avond gehad bij jullie voorstelling. twee uur lang gieren van het lachen. ga alsjeblieft door.
 
elly luider
geplaatst op 26-02-2016 13:38

Beste Peter, wat jammer dat je niet van onze voorstelling in het Fulco theater hebt genoten. Wij speelden daar 'De Revue Gepasseerd' voor een uitverkochte zaal en kregen uitsluitend mooie en lieve reacties. Misschien heb je kaarten gekocht voor een voorstelling die niet past bij jouw voorkeur. Dat is jammer. Wij spelen inderdaad geen vernieuwend, snel of maatschappij kritisch cabaret, maar theater met een lach en een traan. Dat staat ook overal vermeld in onze uitingen, waaronder programmaboekjes, website en flyer. Hopelijk ervaar je meer plezier bij andere voorstellingen. Hartelijke groet, Elianne en Elly.
 
Peter
geplaatst op 11-02-2016 12:29

Gisteravond naar de voorstelling geweest. Vond het niet echt leuk. Ouwbollige items !
Niets nieuws of verrassends. Niet hedendaags cabaret. Toch waren er mensen die het leuk vonden !!!
Ik in ieder geval niet. Voor mij niet zulke domme onderbroekenlol.
 
rosť hermans
e-mail
geplaatst op 29-01-2016 23:49

hey 'meiden'
wat hebben we genoten van jullie voorstelling in de grenedeer. heerlijk, alleen maar echt genieten van jullie humor, uitstraling, sjuinse kal, interactiviteit, mooie stemmen en zo kan ik nog even doorgaan.
gaan jullie zo maar door!!!!tot in de zoepkoel!!!!
het was fantastisch, thankxxxx rosť en aanhang!
 
walter
e-mail
geplaatst op 10-01-2016 18:27

ik wil even melden dat de link naar de scene uit Intens niet meer werkt. ;-(

http://www.bluedrop.nl/luider-van-donselaar/
 
Diny
e-mail
geplaatst op 18-05-2015 14:48

Hallo Elianne en Elly
Ik lees het net pas van Elly dat was natuurlijk flink schrikken .De meisjes uit Houten hebben jullie nieuwe voorstelling al weer gezien zoals van ouds weer goed ik hoop dat je herstel goed gaat veel sterkte Diny en de Groetjes van de
meisjes uit Houten
 
Hanny Kroeze
e-mail
geplaatst op 19-04-2015 17:47

Hoi Elly!
Ik speelde gister onze voorstelling 'Meiden met Ballen' met de Middelbare Meiden in het Vestzaktheater in Son en Breugel.
Hans Merks vertelde dat jullie de voorstelling hebben moeten cancelen ivm met ziekte. Ik schrok er van en wil je langs deze weg heel veel sterkte wensen en hoop dat je na de zomer weer kunt stralen in jullie Revue Voorstelling. Groet van je Hennie Oliemuller collegaatje Hanny.
 
Eric van den Berg
e-mail
geplaatst op 11-04-2015 17:37

Beste Elly & collega, Dat is even schrikken ! Las net het vervelende nieuws. Wilde net kaarten bestellen om weer een avondje ouderwets te lachen bij jullie nieuwe voorstelling in Arnhem 24 april. Ja...dan valt er even weinig te lachen. Ik wens jullie heel veel sterkte de aankomende periode en Elly een spoedig herstel. Hartelijke groet, Eric
 
Mariska Leenen
e-mail
geplaatst op 02-04-2015 14:06

Lieve Elly, ik wens je heel veel sterkte met herstel en hoop dat alles voorspoedig verloopt. Ik miste je al bij de vernieuwend lessen en kreeg natuurlijk ook de annulering van theater Idea. Je zat in mijn gedachten en ik ging vandaag maar eens even op jullie website kijken, helaas klopte mijn 'niet pluis' gevoel. Als je komende tijd een vernieuwend en gezellig bezoekje van mij wil dan hoor ik het graag, liefs Mariska Leenen
 

 Webdesign & CMS: Martin van Toll Producties